Beauty's Code event



COSMETICELE ORGANICE HANDMADE BEAUTY’S CODE

– UN ALTFEL DE CONCEPT


Buna fetelor vreau sa va povestesc despre un eveniment drag mie care a avut loc saptamana trecuta . Dupa cum bine stiti daca ma urmariti pe @instagram , cu siguranta a-ti aflat de participarea mea la lansarea oficiala a produselor cosmetice bio Beauty's Code . 

Produsele se afla pe piata de ceva timp iar acuma le puteti vizualiza mult mai usor direct pe site-ul oficial http://www.beautyscode.com . 

"De ce uleiuri esențiale în produse cosmetice? Pentru extraordinara eficiență în menținerea frumuseții pielii și pentru capacitatea de a trata exemplar problemele acesteia.
Secretul uleiurilor esențiale? Vibrația acestora – cea mai joasă vibrație a unui ulei esențial coincide cu vibrația omului sănătos. Lesne de înțeles că, dacă omul suferind foloseste uleiuri esențiale, acestea vindecă prin ridicarea vibrației corpului până la însănătoșire. La fel, pielea ridată, devitalizată, îmbătrânită are o vibrație mai mică, pe care o poate însă recupera prin utilizarea de uleiuri esențiale până se atinge un optim vibrațional, corespunzător unui ten tânăr, proaspăt.
Versatilitatea acestora – rețeta antibioticelor este una strictă, foarte precis stabilită și de aceea bacteriile/virusurile o decriptează rapid și dezvoltă tulpini insensibile la medicamente. Cu uleiurile esențiale, microorganismele patogene – inclusiv cele de pe suprafața pielii- nu au nici o șansă de a dezvolta imunitate sau rezistență pentru că structura uleiurile esențiale este mereu surprinzătoare: depinde de apă, de sol, de căldura și umiditatea aerului, de vânt, de polenizare etc, neavând deci, o “rețetă” universală." 
Printre delicatesele oferite de Grand'Or Deluxe si patiseria Oh la la , atmosfera relaxanta si surprizele oferite de Beauty's Code , seara s-a dovedit de-a dreptu reusita . Mai jos gasiti cateva poze de la eveniment .









Chiar daca pana acuma produsul preferat era crema contur pentru ochi , incet ii i-a locul toner-ul cu apa florala de trandafiri , de cand l- am primit tenul meu nu se mai satura  . Toneru-ul si celalalte produse le puteti gasi  aici

Love R . 

Comments

Popular Posts