Let's have fun : Luxury PhotoBooth




“Taking pictures is savoring life intensely, every hundredth of a second.” 


Cine nu iubeste pozele ? Nu cred ca sunt persoane care pot raspunde la aceasta intrebare cu un simplu nu , fie ca iti place sa fii in fata obiectivului fie in spatele acestuia ( sau a smart phone-ului ) cu totii impartim aceasta " activitate " . 

Imi plac pozele la innebunie , iar in ultima vreme incepe sa-mi placa sa fiu eu cea care surprinde , fiind mereu in cautare de noi aplicatii si filtre care sa dea viata pozelor . 

Bun , o sa citesti aceste randuri si o sa te intrebi si ce legatura au toate acestea ? Well , recent am descoperit ceva super tare care merita sa il impartrasesc cu tine 'cause you know me what's mine is yours .

Deci despre ce este vorba ? Hai sa aflam ! 


Puxury PhotoBooth a luat nastere din ambitia unor oameni super cool care au dorit sa animeze petrecerile de orice gen din Romania. Bazate pe cea mai noua tehnologie in materie de fotografie interactiva, produsele Luxury Photo Booth sunt unice in Romania si ofera un design elegant si o interfata usor de utilizat, comunicand cu invitatii print-un touch screen si un ghid vocal. 

Mai mult decat atat, produsele Luxury PhotoBooth - Mirror Me Booth, Sefie Pod si, cel mai recent achizitionat, Mirror Ring Booth - permit folosirea de template-uri personalizate, inclusiv a semnaturii proprii care va aparea pe fotografia finala. Misto, nu-i asa?

Printre caracteristicile cele mai importante se regasesc urmatoarele: green screen, posibilitatea de a reface pozele, fara a o printa pe cea initiala, filtre foto, peste 200 de animatii, pe langa animatiile personalizate, calitate high-tech a oglinzii, workflow builder personalizat, o selectie variata de rame si multe altele.

Pe langa calitatea desavarsita a produselor, Luxury PhotoBooth iti ofera personal profesionist, care te indruma si te ajuta sa intelegi foarte rapid ce ai de facut, si anume sa zambesti si sa te simti bine!

Portofoliul de petreceri al Luxury Photobooth este unul larg. Participarea, de cativa ani incoace, la mega festivaluri precum Electric Castle la Cluj Napoca in anul 2016, Sunwaves la Kudos in Constanta 2016 sau evenimente sociale locale si nationale si evenimente de grand opening, le-a adus notorietate in toata tara, fiind astfel apreciati in multe orase mari din Romania. 

Urmariti activitatea Luxury Photobooth intrucat veti afla si mai multe informatii despre produsele existente, si cele ce urmeaza sa fie puse la dispozitia voastra, dar si despre ofertele speciale concepute pentru orice buget.




Stiu v-am starnit curiozitatea si ca tot urmeaza decembrie , nu stiu voi dar eu cand ma gandesc la decembrie ma gandesc la rosu , cadouri , fericire , super atmosfera  si multa distractie si petrecere ! So go for it ! 

 I know what i want for my birthday ! 







Pentru contact: facebook - Luxury Photobooth si instagram sau numar de telefon 0745 844 588 

Let’s get the party started, what the fun!




Comments

Popular Posts