Review Perspirex



Transpiraţia este un produs al glandelor sudoripare. Avem milioane de glande sudoripare pe tot corpul nostru și pot fi împărțite în două tipuri:


  • Glande sudoripare apocrine, care sunt prezente în foliculul de păr, cum ar fi zona axilelor.
  • Glande sudoripare ecrine, care se găsesc pe suprafața pielii, pe tot corpul.
Știați că aproape o treime dintre persoane se confruntă cu problema transpirației excesive zilnic?

Excesul de transpirație este obișnuit și se poate întâmpla oricui, oricând. Cei care suferă de transpirație excesivă adoptă adesea comportamente corective obișnuite, cum ar fi evitarea strângerii mâinilor sau ridicarea brațelor.

Există, de asemenea, și cei care nu suferă zilnic de transpiraţie excesivă, dar se află în situații stresante în care transpirația poate deveni o problemă jenantă. ,,Miros? Se vede?” Acești oameni se tem de posibilitatea ca cei din jur să le descopere problema.

Inainte de sarcina nu aveam probleme cu transpiratia, nici acuma nu pot zice ca am, insa sunt zile si momente mai stresante in care pur si simplu am nevoie de un aliat. 

Asa ca am incercat Perspirex, varianta Comfort, si acele zile au disparut treptat. L-am incercat in zilele cele mai calduroase, in zilele de 7-8 ore de facut curat dupa renovare, in zilele in care Victoria nu avea stare deloc 👧🏼 si da, a facut fata cu brio. 

Dar pentru acest rezultat am urmat instructiuniile de folosire cu sfintenie.

1. Aplicați pe piele uscată și nelezată
Este foarte important ca pielea să fie complet uscată și nelezată înainte de aplicare.

2. Aplicați seara
Aplicați Perspirex seara înainte de a merge la culcare, deoarece glandele sudoripare sunt mai puțin active pe timp de noapte. Când începeți, utilizați Perspirex în fiecare seară până când veți obține efectul dorit - de obicei în decurs de o săptămână. Permiteți Perspirex să se usuce complet după aplicare.

3. Spălați dimineața
Spălați dimineața cu săpun și apă. Nu reaplicați deoarece efectul va dura chiar și după duș. Dacă doriți, puteți aplica deodorant obişnuit sau parfum. Acest lucru nu va afecta eficacitatea.




Perspirex Comfort

Perspirex Comfort este o nouă variantă în gama antiperspirantă. Perspirex Comfort este conceput pentru a oferi o protecție eficientă împotriva transpirației și a mirosului neplăcut, în timp ce sistemul de îngrijire a pielii confort Cpx asigură o senzație plăcută pe piele. Perspirex Comfort este alegerea perfectă pentru cei care suferă ocazional de transpirație excesivă.




Pe langa varianta Comfort, au si Original si Strong. 

Perspirex este o gamă de antiperspirante de înaltă performanță realizate special pentru persoanele cu nevoi deosebite de control al transpirației. Perspirex oferă până la 5 zile de protecție superioară împotriva transpirației și a mirosului, cu o singură aplicare.

Oferă protecţie superioară și de lungă durată dovedită clinic. Perspirex poate să pună capăt oricărei probleme legate de transpiraţie.
Toate antiperspirantele sunt unisex și fară parfum.

Daca iti doresti sa elimini mirosul si transpiratia treptat din viata ta si nu doar sa acoperi ( lucru ce fac deodorantele ), iti recomand cu drag sa incerci aceasta gama de antiperspirante. 




Comments

Popular Posts