Am testat masina de paine Tefal Pain&Tresors breadmaker


Masina de paine Tefal Pain et Tresors are 20 de programe, fiind cea mai versatila si mai completa masina de facut paine de la Tefal, si iti vine si in ajutor cu 28 de retete. 

Pe langa paine si aluat de pizza, mai poti prepara si paste, gem, terci, cereale chiar si produse lactate precum iaurtul.
Cele 22 de programe automate includ si 3 programe fara gluten pentru o varietate de paini si prajituri, precum si 3 programe pentru produse lactate ce pot fi preparate datorita recipientului de 1 L.

Poti prepara paine cu nuci, stafide sau fulgi de ciocolata, cea din urma fiind preferata noastra, foarte usor cu ajutorul distrinuitorului automat care le incorporeaza perfect in aluat.





Functii pentru pornirea programabila pana la 15 ore si mentinerea la cald timp de 1 ora iti ofera mai mult comfort si posibilitatea sa servesti o paine proaspata in fiecare dimineata. Iar faptul ca poti sa selectezi greutatea painii este din nou un plus, de la 500 g la 750gr chiar si 1000 gr, pana la culoarea crustei, ramane doar sa te hotaresti ce fel de paine iti doresti in acesta dimineata? Paine alba si moale sau paine rumena si crocanta?

Cartea de retete m-a ajutat in prepararea lor. Briosele au fost un mare succes la noi, la fel si gogosile.


Aluatul de pizza de asemenea este foarte usor de facut si poti sa il faci exact cum doresti. Noua ne place crusta cat mai crocanta.


Este cu adevarat un ajutor in casa, si imi place ca se curata foarte rapid si pe langa acest lucru, cuva si malaxorul cu invelis antiaderent se detaseaza si se pot spala si in masina de spalat vase.

Sunt foarte curioasa de prepararea iaurtului, ce gust si consistenta o sa aibe, asadar in acest week-end o sa il incerc. Va tin la curent pe instagram !




Comments

Popular Posts