Make life easier ! Testare Ingenio



Cand esti mama vrei sa petreci cat mai putin timp in bucatarie si cat mai mult timp alaturi de omuletul tau. Ador sa gatesc, dar nu si multimea de vase care raman in urma. 
Primul lucru cumparat in bucatarie dupa ce ne-am mutat in casa noua a fost wok-ul de la Tefal, stiam de marca Tefal, si stiam ca imi va fi de mare folos la cat mai multe preparate. Singurul minus este ca nu pot sa il folosesc si in cuptor iar in frigider ocupa destul de mult spatiu. 

Insa noua campanie de la Buzzstore a venit in ajutorul meu cu gama Ingenio, 2 tigai cu un maner detasabil care ma ajuta sa prepar rapid orice preparat atat pe plita cat si in cuptor. Si bonusul suprem este ca pot depozita mancarea  in frigider in acelasi vas fara sa ocupe spatiu. 



Pentru mine conteaza foarte mult aceste lucruri care iti usureaza gatitul in fiecare zi. 
Tigaiile Ingenio au Thermo-Spot, care devine rosu atunci cand tigaia atinge temperatura ideala pentru gatit, acesta ajuta ca preparatul tau sa aibe cea mai buna textura, culoare si aroma. 




Inca un lucru foarte important este ca invelisul antiaderent este 100% sigur, adica nu contine substante precum PFOa, plumb sau cadmium si datorita acestui strat sunt foarte usor de curatat. Si da, se poate spala si in masina de vase! Inca un mega plus! 


Comments

Popular Posts