Gerovital plant 🌿



Produsele din noua gamă Gerovital Plant conțin Complexul Poliplant Microbiom Protect, complex ce ajută la restabilirea și menținerea echilibrului microbiomului pielii, respectand identitatea unica a acestuia și funcția lui majoră de protejare a pielii.
Complexul Microbiom Poliplant Protect este format din Equibiome și un complex natural de plante din flora locală:
  • Extractele din Semințe de Castan, rizomi de ghimpe pădureț, frunze de viță de vie și frunze de hamamelis au acțiune purificatoare, anti-inflamatoare, epitelizantă, de protecție a microcapilarelor și de stimulare a microcirculației. Contribuie la eliminarea toxinelor în timpul nopții și la redarea aspectului sănătos și revigorant al pielii.
  • Equibiome, un extract standardizat din rădăcini tinere de Brusture, menține echilibrul delicat din cadrul microbiomului pielii și întărește funcția de barieră, diminuând reactivitatea pielii și procesele inflamatorii.

Microbiomul este unic și specific fiecărui individ, este esențial pentru buna funcționare metabolică a pielii. Este format din totalitatea bacteriilor bune și rele de pe suprafața pielii. Echilibrul micobiomului are rol în creșterea imunității și protejează organismul împotriva bacteriilor dăunătoare, astfel pielea este mai sănătoasă, capabilă să se regenereze. 



De 2 ani folosesc seruri de fata inainte de aplicarea cremei, le ador pur si simplu, hidrateaza pielea in profunzime. Imi place sa pulverizez apa termala apoi sa aplic serul. Aceste fiole de la Gerovital iti lasa acel glow pe care il vrei sa il ai tot timpul. 

Contine Sepitonic M3®, un complex de săruri minerale indispensabile metabolismului celular, stimulează respirația celulară și regenerarea pielii.
Niacinamida îmbunătățește circulația capilară și împreună cu Vitamina C lipozomală susține sinteza noilor fibre de colagen. Tenul dobândește un aspect mai tânăr, revitalizat și strălucitor.
Restul de 4% din ingrediente asigură o bună conservare a formulei.





Apa micelară Poliplant Microbiom Protect curăță blând fața, ochii și buzele prin captarea de către micele a machiajului, sebumului sau a altor impurități. 
 
  • 96% ingrediente de origine naturală. 
  • Protecție naturală microbiană.
Il folosesc in fiecare seara, prefer apa micelara in favoarea celor bifazice, nu mi-a placut niciodata senzatia de uleios pe care le lasa celalalte. Isi face treaba foarte bine chiar si la mascara waterproof si nu irita deloc ochii si nici nu contine parfum. 



Crema este super lejera si se simte foarte fresh pe ten. 
Contine Uleiul de măsline și Aquaxylul, alături de structura cremei, bogată în ingrediente naturale, refac funcția de barieră a pielii contribuind la diminuarea pierderilor transepidermale de apa și la creșterea rezervelor hidrice din derm și epiderm. 
Complexul Poliplant Microbiom Protect restabilește echilibrul microbiomului pielii, respectând identitatea unică a acestuia și funcția lui majoră de protejare a pielii. 
Sepitonic M3, complex de minerale indispensabile metabolismului celular, revitalizează celulele și crește consumul de oxigen la nivelul acestora. 



Aveti produse din gama Gerovital in rutina voastra de skin care ? 🌿

Comments

Popular Posts