Cashback, ce este si cum il poti folosi!


Bun, sa incepem cu inceputul, cashback este o platforma de 
cumparaturi online care iti ofera o parte din bani inapoi! 
Adica cashback este despre bucuria de a cumpara online, economisind bani. 

Banii pe care membrii site-urilor de cashback ii castiga, in urma cumparaturilor efectuate, se regasesc, se vor regasi in contul de pe site-ul de cashback. 


 

Fiecare dintre noi a achizitionat deja cel putin odata on-line asa ca poate te intereseaza cum faci sa primesti bani inapoi 

la achizitiile tale. Ideea platformei de cashback este simpla - instalezi o extensie de browser sau aplicatie de mobil si faci cumparaturi on-line asa cum faci in mod obisnuit cand cumperi electrocasnicehainecarti, mobilier pentru casa, cadourichiar si piese auto si primesti intre 1% si 30% cashback. 

Astfel ca anul acesta de Black Friday poti sa pui si bani deoparte daca gasesti ceva de care ai cu adevarat nevoie.



 Din toate metodele de economisirecea mai la indemana mi se pare folosirea unei platforme de cashback, unde primesti bani inapoi la fiecare achizitie.

Cautand ce optiuni exista pe piata sa economisesti astfel am 

cautat platformele de cashback disponibile in Romania si am realizat ca platforma www.Cashclub.ro nu este doar o platformade cashback ci poate aduce o valoare mult mai mare utilizatorilor

Ei au cateva functionalitati in plus care fac diferenta 

cand vine vorba de economisire. In primul rand ai peste 800 de magazine partenere din RO si din afara (vezi sectiunea "Magazine") pe platforma Cashclub.ro.

 In plus, ai:

 Comparator de preturi integrat in platforma


 Extensie de browser pentru Chrome: https://bit.ly/3m1Hdmg

Extensia va deveni propria ta asistenta, care iti va aduce aminteca poti primi cashback de fiecare data cand vrei sa cumperi ceva


 Aplicatie mobil iOS si Android


Cel mai nou program de referral din Romania


Mai departe poti fi tu cel care isi invita prietenii si castiga 30 lei pentru fiecare cont activat (adica sa aiba minim o comanda valida). Intra in "Contul meu" si preia linkul tau personalizat dand click pe "Invita-ti prieteniisi ai 30 de lei pentru fiecare prieten care isi va crea cont de pe linkul tau si va plasa minim o comandaiar prietenii tai vor primi si ei de asemenea 30 de lei.


In pagina de Promotii puteti vedea produsele 

cu cea mai mare reducere.


Iar magazinele partenere din platforma de cashbank fac parte din categorii precum: moda, frumusete, sanatate, calatorii, electronice, home deco chiar si cu Aliexpress, gigantul magazin cu produse din China.

Ce nu este o platforma de cashback? NU este un MLM, schema piramidala sau altele cate mi-au auzit urechile:)Insa este o platforma care se bazeaza pe marketing afiliat.


Printre magazinele partenere de unde poti incasa cashback: Booking.com, Decathlon, NorielAnswearAboutYou, Vivre, FlancoFashionDaysAliexpress, Orange, Carturesti, Libris, Hervis si multe altele.


Nu are rost sa enumar toate magazinele, mai bine verifica chiar tu! 


Iar cum Black Friday se aproprie este timpul sa iti faci lista de cumparaturi, eu cu siguranta mi-am facut-o: 

• o carte mister de la Elefant

• o masa de la Bonami

• jucarii pentru Ana de la Noriel 


Comments

Popular Posts