O viata mai buna pentru pielea sensibila





După vârsta de 30 de ani, pielea începe să îşi piardă elasticitatea şi flexibilitatea, care îi confereau fermitate şi vitalitate. Zi după zi, tenul capătă un aspect mai obosit şi mai tern, iar volumul şi luminozitatea acestuia sunt diminuate treptat,  laboratoarele La Roche-Posay dorind sa ofere o viață mai bună pentru pielea sensibilă, au dezvoltat gama Hyalu B5, o inovație dermatologică antirid care repară și redă volumul pielii sensibile.

Hyalu B5 Serum repară tenul în doar 1 oră, redându-i elasticitatea și suplețea. Formula unică îmbogățită cu două tipuri de molecule de ACID HIALURONIC, VITAMINA B5 și MADECASSOSIDE redefinește volumul pielii și favorizează capacitatea de regenerare, asigurând eficacitate sporită și toleranță ridicată.



Moleculele de ACID HIALURONIC cu densitate mare creează o barieră invizibilă pe piele pentru a reține nivelul optim de hidratare al tenului. În același timp, ajută la reumplerea liniilor fine și a ridurilor.

Moleculele de ACID HIALURONIC cu densitate mică pătrund în profunzimea pielii, având un efect de reumplere din interior, stimulând totodată regenerarea celulară.

VITAMINA B5 este un ingredient esențial care susține refacerea naturală a barierei cutanate. MADECASSOSIDE este o moleculă cu acțiune multiplă cunoscută pentru efectele sale de regenerare și calmare.




Eu l-am introdus in rutina mea inca de la inceputul anului si tenul meu este mult mai hidratat si luminos 🤍 


Tu l-ai incercat ? 

Comments

Popular Posts