Paradisul copiilor -Little Dutch

 

Little Dutch este un brand olandez, recunoscut si apreciat in toata lumea. Indiferent ca ne referim la produsele esentiale pentru bebelusi, la jucariile de calitate superioara, haine pentru nou nascuti sau chiar obiectele de décor pentru camera copiilor, articolele Little Dutch sunt intotdeauna la moda, atemporale, in culori, forme si printuri de care nu te vei satura niciodata.

Produsele lor si multe altele le gasiti pe site-ul nostru preferat CATE-N LUNA SI-N STELE , unde Ioana si Ervin, impreuna cu fetitele lor, Natalia si Ilinca, ne pun la  dispozitie o paleta larga de branduri si produse din domeniul jucariilor din lemn si nu numai.



De la ei de pe site am ales primele jucarii din lemn pentru Ana si tot de la ei avem si casuta de lemn primita cadou de cand avea 1 anisor si cu care se joaca si acuma. 

Nu cred ca este posibil sa intri la ei pe site si sa nu gasesti ce cauti, de fapt cred ca este exact opusul, eu cu greu ma abtin sa nu cumpar tot ce vad 😅, fiind asa frumos lucrate jucariile. Sa numai zic de produsele pentru camera copilului, doamne, minunate sunt, am pus ochii pe cateva modele de covoare de la Little Dutch  absolut superbe ! Iar cum in primavara am spus ca modificam cate ceva la Ana in camera....


Bun, sa revenim, in ultima perioada ii plac mult jucariile din lemn pentru jocul de rol, bucataria, magazinul alimentar, casa de marcat, cantarul...

MAGAZIN ALIMENTAR DIN LEMN - LITTLE DUTCH 

Fructele si legumele sunt incluse, de cand avem acest magazin  ne jucam zi de zi cu el, poate fi potrivit atat pentru varste mici (sa invete fructele, legumele, sa invete culorile, sa numere ) cat si pentru varste mai mari (sa invete cum sa foloseasca banii, cum dea rest, cum sa se joace de-a vanzatorul sau de-a cumparatorul ). Il puteti gasi aici 




Noi l-am completat cu CANTAR DIN LEMN - LITTLE DUTCH si cu TOASTER PAINE DIN LEMN CU FUNCTIE POP-UP SI ACCESORII - LITTLE DUTCH.





Cel mai mult se joaca cu toaster-ul, in fiecare dimineata ne face si ea paine prajita si ii da la Julia sa pape. Pana acuma nu au prea s-a jucat cu papusile, insa am intrebat-o daca doreste una si sa isi aleaga ea care, asa a ajuns Julia la noi in familie. 

Am lasat la sfarsit TORT ANIVERSAR CU DECORATIUNI PENTRU 1-5 ANI - VARIANTA XL - LITTLE DUTCH pentru ca ne jucam si noi cu el ! :)) 



Setul acesta adorabil cu tort contine 26 de piese, mai exact:

  • o farfurie pentru sevire,
  • 6 felii de tort,
  • 5 lumanari,
  • un cutit,
  • diverse decoratiuni simpatice,
  • cifrele de la 1 la 5.

Il poti decora cum doresti tu, si este super simpatic ! Cea mai folosita cifra este cifra 4 iar mie nu imi vine sa cred ca in vara o sa avem o fetita de 4 anisori deja ! !







Comments

Popular Posts