Tu cum iti protejezi organismul ?




Pentru ca zilele acestea avem nevoie de mai mult echilibru, atunci cand vine vorba de sanatatea noastra, cu totii stim ca echilibrul sistemului imunitar este esential pentru buna functionarea a organismului, el fiind cel care ne apara impotriva dezvoltarii bolilor.

PropoGrip OMNIMUN este un produs de noua generatie, cu o formula complexa si unica pe piata farmaceutica din Romania, cu efecte imunostimulatoare dovedite clinic:

  • Beta-glucan (sub forma complexului activ brevetat Wellmune®)
  • Vitamina C (in doza forte de 1000 mg)
  • Tinctura de propolis (cea mai concentrata forma de propolis)
  • Zinc, Seleniu si Vitamina B2

ApiMag



Desi suna bine sa poti lucra de acasa, altfel sta treaba cand ai si un copilas care are nevoie de atentie si activitati in fieacre zi, toate astea pe langa treburile casnice. 

Seara aveam migrene si chiar insomnie si eram mereu lipsita de energie. Asa ca am inceput sa introduc vitamine in rutina alimentara. 

Datorita combinatiei sale unice de ingrediente, ApiMag reprezinta cea mai complexa formula de Magneziu si Vitamina B6, imbunatatita cu laptisor de matca si Vitamina C.  Consum 1 plic pe zi dimineata timp de 14 zile pe luna.

Voi la ce a-ti apelat pentru un plus de energie ? 



Refflor Choco

Ca parinte vrei sa-ti protejezi copilul, dar si sa se joace liber asa cum ai facut-o si tu. De aceea esti mereu in cautare de alternative care ii pot oferi copilului tau resursele necesare, pentru asigurarea unui sistem imunitar consolidat.

Refflor Choco, un deliciu pentru imunitate

#vitamina D3 stimuleaza imunitatea si contribuie la scaderea riscului de a dezvolta infectii respiratorii

#echilibreaza flora intestinala cu rol in stimularea activitatii celulelor sistemului imunitar

#sustine sanatatea sistemului muscular si osos

#administrare usoara pentru mamici si delicioasa pentru copii

#ciocolata adevarata, doze mici de energie

Comments

Popular Posts