Better seat



Atunci cand stai in sezut, mai ales daca nu ai sustinere lombara (un spatar, o perna pusa in zona mijlocului), musculatura lombara, dar si cea abdominala, se incordeaza sa mentina postura spatelui, curbura naturala a coloanei, precum si pozitia in care stai. Astfel, muschii devin foarte tensionati, se contracta si apar durerile de spate.

Trei din patru persoane se plâng de dureri de spate, conform celui mai recent studiu al specialiştilor de la Asociaţia British Chiropractic.

Statul pe scaun,în faţa unui calculator, mai mult de 6 ore pe zi, şi stilul de viaţă sedentar sunt principalele cauze ale durerilor de spate.



Cum se diferentiaza perna ortopedica BetterSeat fata de alte perne?

Perna ortopedica pentru coccis este un produs conceput special pentru persoanele ce petrec un timp indelungat in pozitia sezut. Datorita formei speciale in forma de U si a materialelor din care este confectionata, perna pentru scaun BetterSeat te va ajuta sa eliberezi presiunea exercitata asupra coloanei vertebrale, prin asezarea coccisului in sectiunea decupata. Astfel, vei dobandi o pozitie corecta si confortabila, iar durerile de spate si coccis se vor ameliora chiar de la prima utilizare.

De asemenea, produsul este extrem de recomandat si persoanelor imobilizate in scaunul cu rotile, persoane aflate in perioada de recuperare dupa interventii chirurgicale sau persoane cu deficiente de mobilitate.



Zilnic stau 8-9 ore pe scaun la birou si mereu plec cu durere de gat si spate care nu trec nici cu masaj, insa  de 2 sapt am inceput sa folosesc perna ortopedica Better Seat iar durerile de spate s-au ameliorat. 


Este foarte comoda si discreta si o poti curata foarte usor. 




BENEFICII IMPORTANTE

AMELIOREAZA DURERILE DE SPATE SI ITI OFERA O POSTURA CORECTA

Designul unic in forma de U amelioreaza durerile de coccis (noada), durerile sciatice si lombare, durerile hemoroidale si durerile cauzate de hernia de disc.

IMBUNATATESTE CIRCULATIA SANGELUI

Prin forma sa anatomica, perna va elibera presiunea exercitata de catre suprafetele tari ale scaunelor asupra coapselor si dorsalului, iar sangele va circula nerestrictionat.

MATERIALE PREMIUM / USOR DE INTRETINUT

Perna este realizata din 100% spuma cu memorie de ultima generatie si o husa din velur prevazuta cu fermoar ce poate fi spalata la masina, la temperaturi de maxim 30 de grade.

GARANTIE 3 ANI DE ZILE

Pe parcursul a 3 ani de zile, in cazul in care produsul te nemultumeste sau pur si simplu doresti sa il returnezi fara un motiv anume, noi iti vom returna 100% din suma platita.
Perna Ortopedica Pentru Coccis - BetterSeat    


Comments

Popular Posts