Cupper tea





CUPPER nu contine coloranti, conservanti sau organisme modificate genetic. Mixurile de plante din fiecare cutie sunt unice, alese cu grija, folosind expertiza specialistilor in traditia britanica a ceaiului. Fiecare tip de ceai CUPPER este o explozie de arome pentru toate gusturile si preferintele: condimentat, fructat, vanilat, energizant sau linistitor. Pentru savoarea si aromele lui delicioase, CUPPER a obtinut de la consumatori titlul Great Taste Award 2018, 2019 si 2020!

CUPPER ZEN BALANCE – ECHILIBRU ZEN (20×1,75g) – Un amestec savuros de plante, echilibrat, cu note citrice si mentolate. Este perfect pentru un moment bun de pace interioara. Acorda-ti timp pentru a-ti regasi pacea interioara! Ingrediente: lemongrass* 35%, urzica*, frunze de eucalipt* 20%, macese*, frunze de ginkgo biloba* 3%.

CUPPER PURIFY ME  – DETOXIFIERE (20×1,90g) – Un mix benefic de plante traditional recunoscute pentru proprietatile detoxifiante, ideal pentru pauze scurte si pentru a te bucura de mai multa vitalitate. Acorda-ti timp pentru a-ti trezi stralucirea interioara! Ingrediente: fenicul* 40%, flori de soc* 18%, urzica* rozmarin* 10%, radacina de lemn dulce*, hibiscus alb*, coaja de portocala*, radacina de papadie*.



 
Purify me este preferatul meu in pauza de la lucru, am inlocuit a doua cafea cu el. 

Zen Balance. Momentul meu. Seara, dupa ce doarme toata lumea, imi aloc 15 min de relaxare. Un ceai fierbinte  si o carte buna.

Momentul tau care este ? 






Comments

Popular Posts